Vädret i Lindesberg

Ansvarig hemsidan: tho_enq@hotmail.com

Kammarkören gästbok

Gästbok

Välkommen! Här kan du kommentera, berömma eller bara småprata om vår musik eller körmusik i allmänhet.

Namn*: Ort*:

Dagens datum*: (01 - 31) (2 siffror Spam kontroll)

Lindesberg 2015-01-23

Väldigt fin hemsida ni har. Trevlig att besöka.

Sofia

Lindesberg 2012-12-13

Många hälsningar från Nikolaikören som vi gästade i Kolding på en körresa. De hade en fin julkonsert i söndags och flera av de vi känner är fortfarande med. Inga har dessutom börjat som deras körledare igen.

Lindesberg 2012-06-04

Tack för konserten i går. Kul att få höra sång till "rktig" musik.

Lindesberg 2011-12-06

Var tyvärr bortrest 4/12 och kunde inte höra ert programm. Var har adventskonserten tagit vägen? Den var ju en konsert många kunniga sångare kom för att lyssna på och ett signum för kören.

Ser fram mot fler framträdanden i Lindesberg så fler än jag vet att kören finns.

Lindesberg 2011-11-13

Det är väldigt lite verksamhet i gästboken, det gör väl att man sällan tittar in. Det är nog ganska få som hittar till vår hemsida förutom körmedlemmar, synd. Kanske det skulle behövas mer reklam och fylligare innehåll om vad som väntar.

Lindesberg 2011-10-26

Läser någon gästboken och svarar på vad man skriver?

Lindesberg 2011-09-21

När få vi höra kören nästa gång i Lindesberg?

Kommer kören att vara med på "Vinterspår"?

lindesberg 2011-03-08

Kul ide´med anonnseringen efter sångare som jag såg på konsum. Hoppas det ger resultat.

Lindesberg 2010-12-13

Gå in på kommunens hemsida, flik Fritid och Kultur. Välj Vinterspår - Ett kulturevenemang första helgen i februari. Gå in på Vinterspår - Program 2011. Under evenemang Lindesberg punkt 88 står ang konserten i Kristinakyrkan "Förköp via körens hemsida eller i samband med konserten www.lindekammarkor.se"

Mariann

Lindesberg 2010-11-19

Jag hittade inget ställe på kommunens hemsida där de står att det går att beställa genom vår hemsida. Var såg du det?

Lindesberg 2010-11-17

Läste på Lindesbergs kommuns hemsida om "Vinterspårskonsert" 5/2 1600 och att biljetter går att förbeställa på körens hemsida. Jag hittar inget sätt att boka. Hur gör man?
gert_lindmark@telia.com

Gert Lindmark

Västerås/Falun 2010-06-17

Trevlig sommar! önskar Falu Kammarkör (www.falukammarkor.com)

Tony Margeta

Linde 2010-02-08

Testar gästboken med spam kontroll

Webmäster

Uppsala 2009-12-28

Jag passade på att ta lite bilder på eran konsert i Nora.
<http://www.flickr.com/photos/jonathanalvar sson/sets/72157622963005167/show/>

// Jonathan

Jonathan

kenthy Hej Björn!
Jag tycker verkligen att det blivit ännu roligare att sjunga i kören (efter Irlandsresan, där man fick lära känna varandra på många sätt - ej bara genom sången. Jag tycker möjligen att en del sånger går väldigt fort utav de "amerikanska" julsångerna, men de är kul att sjunga. Jag skulle dock vilja ha med några "gamla" klassiska julsånger/adventssånger, som jag också tror att publiken ser önskar höra!? (Jag är dock ej så förtjust i att sjunga "Hej tomtegubar.." och liknade i Kyrkor vid adventstider. Christmas Carols däremot är också favoriter att sjunga i juletid. Jag tycker det lät intressant med en upptaktshelg a la Åkerby för ett par år sedan. Tack & hej "leverpastej" från Kenthy

lindesberg

Lindesberg 2009-07-20 2009-07-20

Tack Jonathan för det fina bildspelet från Irlandsresan! Roligt att se. Ha en bra sommar!

Jeanette och Curt

Linde 2009-07-11

Om Jonathans länk är svår att använda så finns det en alternativ länk till hans mycket fina bildspel längst ner på vår Irlands sida.

Uppsala 2009-07-11

Mina bilder ifrån Irlandsresan finns här: <http://www.flickr.com/photos/jonathanalvarsson /sets/72157621152323825/> Klicka på "slideshow" uppe till höger så visas de som ett bildspel.

Jonathan

2009-07-03

A really wonderful concert in the Holy Family Catholic Church, Cork, Ireland last night (July 2nd 2009).
Thank you very much for coming to visit us.

Ted

Linde 2009-06-10

Testar

Linde 2009-06-09

Hemsidan håller på att helrenoveras för att följa modern hemsidestandard, det betyder att det kan dröja ett tag innan alla funktioner finns tillgängliga igen. Jag meddelar när jag tror mig vara klar och då är jag tacksam för alla rapporter om konstigheter.

Nora 2009-02-10

Hej kören!

Jag tror det ska vara sommaren 2009 vi ska till Irland. Vore bra att ändra hemsidan så det står rätt.

MVH

Dirren!

Björn Eckerrot

Lindesberg 2008-12-14

Välkommen. Här kan du kommentera, berömma eller bara småprata om vår musik eller körmusik i allmänhet.

Hälsningar Linde-Bergslags kammarkör