The weather in Lindesberg

Kammarkören länkar

Blandade länkar

Lindesbergs kommun
Information från Lindesbergs kommun.

Lindenytt.com
Lokala nyheter från Lindesberg.

van Bascos Karaoke Player
Här kan du hämta en MIDI spelare som fungerar bra om du skulle ha tillgång till körarrangemang i MIDI format att öva till. Det finns en sökfunktion för att leta MIDI filer. Det är möjligt att ändra hastighet och tonart. Det går att stänga av stämmor så att du bara hör den stämma du är intresserad av. Den går också att använda som Karaoke spelare till festen.

Umeå akademiska kör
En körhemsida med mycket att hämta. Här finns bland annat MIDI filer inspelade med körstämmor. Har man tur kan man hitta en och öva hemma.

Nationskören Umeå
Här finns många MIDI filer inspelade med körstämmor. Det finns också massvis med inspelad musik från deras konserter.

Sida om Bodals kammarkör
En sida av Eva Forsbom som innehåller en del av Bodals kammarkörs repertoar. Många av sångerna finns i MIDI format.

En blogg om sångrösten
Några tips om sångteknik av Anna Palmèr. Hon har också lite annat smått och gott på sin hemsida.

Eva Tollers körmusik
Blandat smått och gott

Körsång gör oss friskare
En artikel i suntliv.nu

ChoralWiki
Körnoter, hur mycket som helst. Sök på SATB du får 4000 svar. Enligt sidans info är de fria. Du kan behöva installera ett notläsningsprogram för en del av sångerna, det kan ta ett tag men det är gratis.

NinetNet
Hemside guide som gett många tips till utformningen av den här sidan. Kanske inte det lättaste sättet att göra en hemsida men guiden är snygg och informativ. Tyvärr inte uppgraderad på länge.